Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://mehmetakifiho.meb.k12.tr
Adres : 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Cad. Gürsoylu Sok. No 23 Kadıköy/İstanbul
VİZYON : Mehmet Akif İmam Hatip Orta okulu olarak; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan,Milli ve manevi kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Tekli
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Kadıköy den Minübüs yoluyla "Şehit Orhun GÖYTAN Durağı" karşı sokağı, Erenköy Fizik Tedavi Hastanesi bitişiği.
Yerleşim Yeri : Şehirmerkezi Google Harita Kod :40°58´27.8"N 29°05´04.1"E
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 4 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :