İSTANBUL / KADIKÖY - Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu

Kas

23 Ekim Pazartesi günü ilçemizde bulunan orta dereceli okullarda görev yapan müdür yardımcıları ve proje yürütücüsü öğretmenlerimize, Tubitak 4006-4007 Programlarıyla ilgili bilgilendirme semineri verilmiştir. Seminerde alınan bilgiler proje yürütücüsü Burcu KILIÇ tarafından öğretmenlerimize aktarılmıştır.

Kas

2018-2018 Eğt Öğrt yılı 1.donem genel veli toplantısı velilerin % 98 inin rekor katılımı ile  gerçekleşmiştir. Tüm velilerimize ve velilerimizi tek tek arayarak toplantıya davet eden öğretmen arkadaşlarımıza duyarlilik ve hassasiyetleri icin teşekkür ediyorum.

Lokman YILMAZ

Okul müdürü

Kas

58 öğrencimiz Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) tarafından organize edilen Sultangazi Belediyesine ait At çiftliğinde Binicilik deneyimi yaşamışlardır. Bu deneyimi bizlere yaşatan  TUGVA´ya teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Bünyamin KÖSE ve Engin BOYRAZ okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Kas

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Başkanı Ziyareti okulumuzu ziyaret ederek İlçe Öğrenci Meclisi seçimleri ile ilgili okul temsilcimiz Yusuf Eren ŞENTÜRK ile görüştüler.

Kas

Okulumuzda yapılan okul temsilciliği seçiminde en çok oyu alan 6-B sınıfı öğrencisi Yusuf Eren ŞENTÜRK okul öğrenci temsilcisi olmuştur.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Coşkulu Bir şekilde Kutladık.

Ekm

Okulumuz mesleki çalışma kulübü faaliyetleri çerçevesinde okuldaki tüm öğrenciler hergün 8.sınıftan bir öğrencimizin imamlık ve müezzinlik yapmasıyla cemaatle öğle namazlarını kılmaya devam etmektedir.

Ekm

Okul Güvenlik görevlimiz Ömer Abimiz herdaim görevinin başında.

Ekm

2017-2018 yılı Okul Öğrenci Başkanlığı Seçimi gerçekleştirildi.

Ekm

Türkçe Öğretmenlerimiz Tarafından gerçekleştirilen kitap okuma ve kitap tahlil etkinliği devam etmektedir.

Ekm

Okulmuzun Mescidinin Halısı bir hayırsever tarafından yenilendi.